Gaaf voor je kleine atleet: Nike kinderkleding!

Hou jij ook van een sportieve en stoere kledingstijl voor je baby, peuter of schoolgaand kind? De Nike kinderkleding lijn is er natuurlijk al heel lang. Het merk begon ooit met sport-schoenen (alleen voor mannen!)  maar heeft tegenwoordig voor alle leeftijdsklasse een ongekend uitgebreide collectie Of je nu shopt voor Nike babyslofjes, een gave jas of een coole sweater; bij Nike ga je alles vinden voor je kleine atleet!

Zowel hip als duurzaam

Zeker als je moeder bent van meerdere kids is Nike een goede keuze. De kleding staat namelijk bekend om de hoge kwaliteit die Nike garandeert.  De Nike kleding is daarom met gemak door meerdere kinderen te dragen, wel zo handig! Zowel voor jongens als voor meisjes heeft Nike de meeste leuke items, die helemaal past bij een casual look. Op bijvoorbeeld Zalando zie je kinderkleding voor je kleine tot 2 jaar waaronder  de bekende trainingspakjes maar ook de nieuwste zomerjassen van de bekende Nike kwaliteit! Ook bij Decathlon vindt je een uitgebreide range aan Nike kinderschoenen.

Tot maat 176

Ook voor de wat oudere atleten heeft Nike een uitgebreid aanbod. Check hier voor stoere trainingspakken, hoodies, sweaters en sportkleding voor school of de sportclub in alle maten.  Behalve de nieuwste Air Max Nike schoenen voor de jeugd is bijvoorbeeld de nieuwste collectiezomerjassen van Nike óók meer dan de moeite waard. Voor je tiener is er echt teveel om op te noemen; en alles past natuurlijk bij een stoere look!

Nike logo

Nike is in 1962 opgericht door Bill Bowerman en Phil Knight (beide nog werkzaam bij Nike!) Knight en Bowerman hadden het er samen na de training regelmatig over: de slechte kwaliteit van Amerikaanse sportschoenen. Naar eigen zeggen kwam je volgens Knight na vijf kilometer rennen met bloedende hielen over de streep. Het duo was ervan overtuigd dat dit beter kon. Nadat de oorspronkelijke naam Bleu Ribbon Sports in 1978 werd veranderd in Nike met overbekende logo ‘the Swoosh’, was de goede naam van het modemerk een feit!

Deel dit artikel
Copyright © 2024 Bazaar.nl - BAZR Shopping Network B.V. - Alle rechten voorbehouden.