Als je op zoek bent naar een draadloze koptelefoon die er voor zorgt dat je geen last meer hebt van omgevingsgeluiden, is de Sony WH-100X M3 misschien wel iets voor jou. Deze koptelefoon draag je over het hoofd en kun je gemakkelijk verbinden met diverse apparaten, zoals je smartphone, tablet of laptop. Dit klinkt allemaal goed, maar is de Sony WH-1000X M3 ook daadwerkelijk een aankoop waard? Je leest het in onze review.

De voordelen van de Sony WH-1000X M3

Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een koptelefoon, is het feit dat je minder last wilt hebben van geluiden in je nabije omgeving. Dankzij de noise cancelling functie zorgt de Sony WH-1000X M3 hier optimaal voor. Daarnaast raak je nooit meer in de knoop met het draad, want deze koptelefoon is geheel draadloos. Ook is deze variant voorzien van Bluetooth, wat het streamen van muziek mogelijk maakt. Dit is een koptelefoon die over je oren gedragen wordt, met een hoog draagcomfort. De geluidskwaliteit is top, onder meer omdat de Smart Listening functie ervoor zorgt dat het filteren van lawaai aangepast wordt op je activiteiten.

De nadelen van de Sony WH-1000X M3

De Sony WH-1000X M3 is draadloos, maar een minpunt van dit model is dat er geen adapter wordt meegeleverd door de fabrikant. Deze zul je apart moeten aankopen. Daarnaast zijn er klachten geweest over de oorschelpen, die niet voor iedereen even comfortabel zijn. Tot slot is dit een relatief duur model, maar daar krijg je wel een hoop voor terug. Toch kunnen sommigen de prijs een brug te ver vinden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een veelzijdige koptelefoon, is de Sony WH-1000X M3 iets voor jou. Deze draadloze koptelefoon draag je over je hoofd, en dankzij de slimme en veelzijdige noise cancelling functies heb je nooit meer last van geluiden in je nabije omgeving. Het is jammer dat er geen adapter wordt meegeleverd, maar gelukkig kun je dit probleem zelf oplossen. Al met al is deze hoofdtelefoon dan ook een aanrader.

Fabriekantcode: WH1000XM3B
Artikelnummer: 817318

Lees ook

Top 3 stappentellers van 2020