Een kruimeldief kopen kan soms nog best een uitdaging zijn, want er zijn vele varianten waar je uit kunt kiezen. Toch is een kruimeldief niet iets wat mag ontbreken in je arsenaal van huishoudelijke apparaten. Het is namelijk de makkelijkste manier om eenvoudig en vlug kleine oppervlaktes schoon mee kunt maken. Zo kun je het gebruiken om even snel iets op te ruimen wat je uit je handen liet vallen, maar het kan tevens ingezet worden om je auto schoon mee te zuigen. Maar dan wil je natuurlijk wel een goede kruimeldief kopen. Welke modellen zijn aanraders?

Black & Decker PD1420LP-QW

Black & Decker PD1420LP-QW Vaak wordt gesteld dat de kwaliteit omhoog gaat naarmate de prijs hoger is. Dit geldt niet altijd, maar in het geval van de Black & Decker PD1420LP-QW gaat deze vlieger op. Dit is een duur model, maar wel één met een ongeëvenaarde zuigkracht. Zelfs stugge dierenharen zijn geen match voor deze kruimeldief. Dankzij de lithium batterij gaat dit apparaat bovendien lang mee voordat het opgeladen moet worden. Verschillende opzetstukken worden meegeleverd, zodat je deze kruimeldief voor verscheidene doeleinden kunt inzetten. Deze kruimeldief kopen is dan ook een aanrader.

Philips FC6149

Philips FC6149 Uit testen van diverse instanties komt geregeld naar voren dat de kruimeldieven van Philips het goed doen, en de Philips FC6149 is geen uitzondering op deze regel. De zuigkracht is bijzonder hoog (22 watt), en dankzij de meegeleverde opzetstukken kun je dit model voor diverse klussen inzetten. In totaal kun je 11 minuten aan één stuk door dit apparaat gebruiken. Mocht dit apparaat leeg raken tijdens het schoonmaken van de auto, kun je deze middels de aansluiting op je auto aansluiten. Minpuntjes zijn het hoge geluidsniveau en de lange tijd die het duurt om de accu op te laden.

Bosch Move BHN1840L

Bosch Move BHN1840L Als je een kruimeldief kopen wilt die een accu heeft die lang meegaat, kies je voor de Bosch Move BHN1840L. Deze kruimeldief is voorzien van een 18 volt batterij die maar liefst 40 minuten aan één stuk door kan stofzuigen. Dit is uitzonderlijk lang voor een kruimeldief. Bovendien kun je altijd zien wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Meerdere mondstukken worden meegeleverd. Daarnaast is dit model ook voorzien van een filter, zodat dit ook een geschikt apparaat is voor mensen met allergieën. Wel is dit apparaat relatief zwaar om te dragen voor een kruimeldief. Bij Praxis staat deze Bosch move momenteel met 15% korting, bij installatie van de App (nieuwe klanten korting, op 1 product).

Amazon

Op Amazon zijn 1001 modellen beschikbaar. Het aanbod aan kruimeldieven is erg uitgebreid en groter dan bijvoorbeeld het assortiment van Bol.com. Ook zijn er veel acties en Amazon kortingscodes beschikbaar, zodat het mogelijk is dat jij je kruimeldief met extra korting kunt aanschaffen. Check snel de aanbiedingen en kortingen en maak jezelf blij met de aanschaf van een kruimeldief!