Ontdek de nieuwste collectie tuininrichting nu online bij Wehkamp. Heb jij ook zo een zin in het mooie weer? De lente staat voor een nieuwe begin! Wehkamp helpt je graag  je graag om je tuin klaar te maken voor die zwoele avonden en zomerse dagen. Het volledige aanbod vindt je in de Wehkamp webshop terug. Profiteer van de vele voordelen van Wehkamp zoals vandaag bestellen = morgen in huis!

Tuinmeubelen

Zie jij je zelf al heerlijk relaxen in je tuin? Daar hoort een passend tuinset bij waarmee je het strandgevoel krijgt in je eigen achtertuin of op je balkon. Kies uit een van de vele loungesets en tuinmeubelen van bekende merken. In de webshop kun je kiezen uit allerlei merken waar onder Hartman, Exotan en natuurlijk het eigen merk van Wehkamp: whkmp's own. Zie jij jezelf al liggen in die heerlijke hangmat of op een loungebank in de schaduw? Voor elke smaak en elk budget is er wel een loungeset te vinden waarmee je je tuin een verlengende huiskamer sfeer geeft.

bekijk alle Tuinmeubelen van Wehkamp

Barbecues & zwembaden

In de zomermaanden is het buitenleven pas echt compleet als je lekker geniet van een barbecue. Ook hierin heeft Wehkamp een prachtig assortiment voor jou online beschikbaar.  Of je je stukje vlees nu wilt klaarmaken op een gas, elektrische of houtskool barbecue, er is van alles te vinden van bekende en minder bekende merken. Ook voor advies over welke soort er nu het beste past bij jou vindt je hier een overvloed aan inspiratie. En wat dacht je van een zwembad in de tuin? Ook hiervoor ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Leuk om te beginnen is een opblaasbaar zwembad: succes verzekerd bij jong en oud. Ook voor een framezwembad of jacuzzi van bijvoorbeeld het merk Intex zit je hier goed. Overtuig je zelf en kom vandaag nog online shoppen bij het grootste warenhuis van Nederland!