Maak van je huis en echt thuis met de H&M Home collectie. Ben je net verhuisd of wil je je woonkamer een nieuwe look geven dan ben je bij H&M Home op de juiste plek. Hier shop je online de mooiste spulletjes om je huis helemaal eigen te maken. Online kies je uit meubels, lampen, decoratie, gordijnen, badkamerspullen, beddengoed en meer. Sinds kort is er ook een fysieke winkel geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam, we vertellen je er graag meer over! 

Shoppen bij de H&M Home

H&M is naast de plek voor toffe kleding ook uitgerust met een prachtige collectie genaamd H&M Home. Hier kies je online op je gemak uit een groot assortiment woonaccessoires en meubels voor je huis. Voor elke kamer vindt je hier wat je nodig hebt, hoe groot of klein je ook woont. Online koop je in de H&M collectie onder meer heerlijk beddengoed en plaids om mee weg te dromen. Je kunt heel makkelijk navigeren naar de ruimte die je wilt inrichten. Je ziet dan meteen alles wat er beschikbaar is, het assortiment is uitgebreid en altijd lekker scherp geprijsd. Wil je extra korting? Maak dan gebruik van een H&M kortingscode voor extra korting op je bestelling. Als Member krijg je trouwens ook 10 % korting plus gratis verzending van je bestelling uit de H&M collectie.

HM decoratie

Voor elke ruimte

Ben je net verhuisd of wil je je huidige huis nieuw leven in blazen? In de uitgebreide collectie van H&M Home is de kans dat je slaagt heel groot. Naast woonaccessoires en meubels vind je hier ook prachtige verlichting. Hiermee creëer je de juiste sfeer in elk ruimte van je huis. Om alles mooi af te stijlen kun je prachtig beddengoed, en spulletjes voor in je badkamer uitkiezen in de webshop van H&M Home. Denk aan mooie badmatten, leuke mokken, handdoeken of een comfy badjas. Maak het helemaal af met geurkaarsjes, en leuke bloempotten. En zelfs voor groene planten kun je hier terecht.  Wat je smaak ook is, van elk huis maak jij een echt paleisje met H&M Home.

De store van H&M Home

Sinds juni 202o is de eerste winkel van H&M concept store geopend. In de dynamische winkelstraat van Amsterdam vindt je 586 vierkante meter winkel waar je alles kunt kopen voor in je huis. Na Stockholm en Londen is er nu een only concept store geopend aan de Kalverstraat 122 in Amsterdam. Het gehele assortiment wat je online kunt zien, is hier fysiek verkrijgbaar. Dus ook meubels, lampen en andere grote items kun je hier in het echt bewonderen. H&M wil haar klanten graag de ervaring geven die een aanvulling vormt op het digitale aanbod. Het concept is in andere grote steden als Kopenhogen, Hamburg, Oslo en Muchen al langere tijd een succes. Voor modern design en home decoratie voor alle stijlen ben je dus van harte welkom in de Kalverstraat 122 in Amsterdam.