Waarom in de rij aansluiten op Schiphol? Kies voor de vrijheid van kamperen! Al is het soms met wat improvisatiewerk, kamperen gaat samen met rust, vrijheid en tegenwoordig ook enige luxe. Maar…waar haal je zo snel een tent en spullen vandaan? Wij hebben inspiratie EN een superactie gevonden bij Obelink!

Koop je complete kampeer uitrusting bij Obelink en maak je nu kans op het complete aankoopbedrag retour. Wat ga je doen? Koop je tent, slaapmat, slaapzak en alles wat je nodig hebt voor een kampeervakantie. Schrijf je vervolgens in voor de nieuwsbrief! Wil jij ook meedoen? Lees dan hier verder hoe je kans maakt.

kamperen

Hoe maak je kans?

Bezoek de website van Obelink en stel je kampeeruitrusting samen. Op de site van Obelink vindt je het grootste assortiment van Europa en heb je de laagste-prijs-garantie. Daarnaast is verzenden vanaf 50 euro sowieso gratis en kun je uitgebreid advies vragen als je vragen hebt over de aanschaf van je spullen.

Win je aankoopbedrag terug door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en wie weet win jij het aankoopbedrag terug tot maar liefst 500 euro. Wij zijn direct fan van Obelink! Waar wacht je nog op?

[ BEKIJK DE ACTIE VAN OBELINK ]

Obelink? De grootste kampeerwinkel van Nederland!

Zowel offline als online kun je bij Obelink je kampeerspullen open. De kampeerwinkel van Obelink kun je met 72.500m2 met recht een megastore noemen. Obelink is zelfs de grootste kampeerwinkel van Nederland! Met zo'n groot winkeloppervlak is het niet gek dat sommige mensen er een dagje Obelink van maken. Om de beleving in onze kampeerwinkel te versterken hebben is er voor ieder wat wils. Alleen al op de verdiepingen zou je, met een breed assortiment aan tenten, voortenten, luifels en kampeerartikelen, je uren kunnen vermaken. Daarnaast hebben is er ook een speelruimte voor de kinderen en een lunchroom waar je heerlijk kunt eten en drinken om tussen het winkelen door even bij te komen. Bij een echte kampeerwinkel draait het immers om beleving, daar moet je de tijd voor kunnen nemen.

Een megastore met het grootste assortiment maar met de kleinste prijzen! Het stukje rijden naar Winterswijk is dus zeker de moeite waard wanneer je je kampeerartikelen wil aanschaffen. Of je koopt online, via de online megastore van Obelink.