Misschien ben je er gek op, misschien heb je er een hekel aan, maar één ding is zeker: schoonmaken moet je toch. Maak jouw paleis in rap tempo blinkend schoon met de innovatieve huishoudhulpjes van Kärcher, want dat scheelt flink wat van je schaarse tijd.

Kärcheren

Ooit je buurman met zo’n geel apparaat rondom het huis bezig gezien? Dikke kans dat hij lekker aan het ‘Kärcheren’ was. Zo beroemd dus dat er in de volksmond zelfs een werkwoord van gemaakt is. Maar dat zware geschut voor buiten is niet waar we het over willen hebben, want Kärcher maakt namelijk ook handige huishoudhulpjes voor binnen.

Wanneer je denkt ‘kon ik deze schoonmaak klus maar sneller fixen’ komt Kärcher to the rescue. Met ingenieuze snufjes waarvan je niet wist dat ze bestonden, maar eenmaal in-the-know en je kan niet meer zonder. In dit artikel lichten we een paar paradepaardjes voor binnen uit.

fx Kärcher-Floor-Cleaner-FC-3-Cordless-Vloerwisser


Zuigen en dweilen in één met de Kärcher Floor Cleaner

Eerst stofzuigen en daarna nog meters afleggen met een natte dweil? Hoeft niet meer, want Kärcher heeft een stofzuiger en dweil in één. De Kärcher Floor Cleaner FC 5 Premium is een double duty topper die dankzij een zuigende werking licht vuil van je vloer opzuigt en met de vochtige microvezelrollen je vloer meteen dweilt. Dit apparaat doet het goed op gladde vloeren, zoals een gietvloer, tegels, PVC of laminaat. Dat is natuurlijk top, want zo ben je lekker snel klaar en heb je een shiny vloer als nooit tevoren.

Bovengenoemd apparaat heeft een snoer, maar er is ook een draadloze versie zodat je zonder gedoe in alle hoekjes en gaatjes van alle kamers komt. Dit is de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless Premium White – Vloerreiniger. Hiermee is je vloer weer schoon en fris in een handomdraai. Een andere vloerreiniger(die overigens niet zuigt), is de draadloze Kärcher Floor Cleaner FC 3 Cordless. Deze vloerreiniger dweilt twintig minuten (of zo’n 60 m2) en daarna is het tijd om hem op te laden. Deze ultieme schoonmaakmachine koop je bij Bol.com. Voordat je er een besteld check altijd even of je een kortingscode Bol.com kunt vinden bij de categorie kortingen en deals.

Lijkt het je wat? Je mag de vloerreinigers van Kärcher nu 30 dagen op proef gebruiken, zodat je zeker weet dat het apparaat voldoet aan jouw eisen.

fx Kärcher-SC-3-Easyfix-Premium-Stoomreiniger-3


Kärcher SC 3 EasyFix: Extreme Steam

Wie een krachtpatser zoekt, die echt op elk oppervlak uit de voeten kan, gaat voor de Kärcher SC 3 EasyFix Premium. Met deze stoomreiniger verwijder je hardnekkig vuil zonder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen. Ideaal voor bijvoorbeeld (badkamer)tegels, kookplaten en afzuigkappen. Met stoom dood je maar liefst 99,99% van alle bacteriën in huis.
Hij is binnen 30 seconden warm, dus je kunt meteen van start. Er zitten bovendien veel accessoires bij, waaronder een zogenaamde ‘carpet glider’ waarmee je je tapijten kunt opfrissen. Wanneer je het een uitdaging vindt om je huis brandschoon te krijgen, neemt dit apparaat je (bijna) al het werk uit handen.

fx Kärcher-SC-3-Easyfix-Premium-Stoomreiniger-3


Ramen schoonmaken met de Kärcher Window Vac

Is ramen zemen niet je grootste hobby? Maak je ramen in recordtempo schoon met behulp van de Kärcher Window Vac WV 2 Premium Plus. Deze ruitenreiniger is licht, ergonomisch en rekent af met irritante druppels en strepen. Hij is drie keer sneller en streeploos schoon. Naast het reinigen van ramen is ‘ ie ook geschikt om andere gladde oppervlakten te reinigen, zoals badkamertegels of douchecabines. Je kunt er zo’n 25 minuten mee in de weer, voordat het apparaat weer moet worden opgeladen.

Kärcher is de baas op het gebied van ruitenreinigers, want ze waren de eerste die jaren geleden een dergelijk product ontwikkelden. Heb je veel ramen of grote raampartijen? Dan is de Kärcher WV 2 Premium 10 Years Edition misschien een match, want deze speciale editie heeft een 40% langere accuduur en gaat 35 minuten mee.

– dit artikel is geschreven in samenwerking met Kärcher –