Kwalitatieve items van bekende merken voor de laagste prijzen? Dat is zeker mogelijk: in de outlet van Zalando vind je items van nummer één merken met hele aantrekkelijke prijskaartjes. Denk hierbij aan kleding, accessoires en schoenen van onder andere Calvin Klein, JOOP!, Prada, Michael Kors en nog veel meer. De outlet is de perfecte plek voor iedereen die niet de hoofdprijs voor deze trendy merken wilt betalen maar wel wilt genieten van de huidige designer trends. De outlet van Zalando is de plek waar je moet zijn voor deze onmisbare producten. Wil je ook eens ergens anders shoppen dan bij Zalando, check dan ook even de webshop van About You.

Goed alternatief voor fysieke outlet winkels

De outlet van Zalando met designer mode is het ideale alternatief voor de fysieke outlet met merkkleding. In fysieke outlets vind je vaak restanten van vorige collecties, terwijl je in de Zalando outlet kunt profiteren van huidige trends en de meest verscheidene producten. Hierbij kun je vaak nog kiezen uit allerlei maten, terwijl je bij een fysieke outlet vaak alleen de hele kleine of juist de grote maten kunt kopen. Een ander voordeel aan de outlet van Zalando is dat je er terecht kunt wanneer je maar wilt; je bent niet gebonden aan openingstijden dus je kunt shoppen wanneer jij daar tijd voor hebt.

Outlet-Zalando-store

Bodemprijzen

Het grote voordeel van de outlet is dat je er designer kleding kunt scoren voor bodemprijzen. Heb je altijd al eens een mooie blouse van Ralph Lauren willen hebben of heb je al een tijdje een oogje op een prachtig item van Tommy Hilfiger? Neem dan een kijkje in de outlet van Zalando en profiteer van kortingen tot wel 60%! Voor die prijzen is het zonde om de outlet van Zalando over te slaan. Soms kun je zelfs nog een andere kortingscode vinden voor de outlet waarmee je nóg meer voordeel krijgt op een designer item naar keuze.

Lees ook

De App van Zalando!

Aparte website van Zalando

Zalando heeft een aparte website voor hun outlet. Wanneer je in de webshop van Zalando bent bereik je de outlet door op ‘Outlet’ in de bovenste balk te klikken. Je krijgt alleen toegang tot de outlet wanneer je een account aanmaakt bij Zalando Lounge, de benaming voor de outlet. Lid worden bij Zalando Lounge is gratis en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft slechts je gegevens in te vullen en het shoppen op de designer afdeling van Zalando kan beginnen!

Extra voordeel

Maar wat kun je allemaal aanschaffen in de outlet van Zalando? Wanneer je bepaalde items in je hoofd hebt kun je je zoekopdracht filteren op de website. Je kunt kiezen uit een diverse collectie van onder andere:

• Kleding
• Accessoires zoals horloges en tassen
• Schoenen
• Badkleding
• Lingerie
• Handschoenen en sjaals

Neem zelf een kijkje in de outlet en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van Zalando op het gebied van designer mode.