Ben je gek op shoppen in de webshop van Zalando? Kijk je iedere week of er weer wat nieuws is toegevoegd aan de collectie? Dan loont het zeker om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Zalando. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf wekelijks de website te checken, maar het is toch veel handiger om updates van Zalando in je mailbox te ontvangen? Op die manier weet je zeker dat je niets mist. Zalando is vandaag de dag een van de grootste modewinkels van Nederland. De webshop heeft een uitgebreid assortiment en volgt de laatste trends, waardoor duizenden mensen wekelijks een of meerdere items aanschaffen. Wat mag je verwachten van de nieuwsbrief van de webwinkel en hoe schrijf je je in? Dat lees je in dit artikel.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Zalando? Het enige wat je nodig hebt is een werkend e-mailadres waarmee je je op de website kunt aanmelden. Op dat mailadres krijg je wekelijks updates en nieuwsbrieven toegestuurd. Hierbij kun je tevens vermelden of je nieuws over heren- of damesmode wilt ontvangen. Schrijf je je voor het eerst in? Dan ontvang je direct een kortingscode van Zalando waarmee je 10% korting krijgt op je eerstvolgende aankoop.

Twee soorten nieuwsbrieven

De nieuwsbrief van Zalando is in te delen in twee soorten: de nieuwsbrief voor dames en de nieuwsbrief voor heren. Deze nieuwsbrieven zijn volledig gratis en aan te vragen door iedereen die interesse heeft. De mailings houden je op de hoogte van diverse aantrekkelijke aanbiedingen, nieuwe collecties en blogartikelen. Het grote voordeel van deze e-mails is dat je als eerste op de hoogte wordt gehouden van leuke deals en dat er regelmatig een handige kortingscode van Zalando wordt meegestuurd. Op die manier kan jij voordelig shoppen!

Persoonlijke aanbiedingen

Naast deze exclusieve kortingscodes worden er aanbiedingen gevormd op basis van jouw voorkeuren op de website. Heb je al eens geshopt bij Zalando of heb je al eens rondgekeken terwijl je ingelogd was? Dan krijg je gepersonaliseerde aanbiedingen in je mailbox toegestuurd. Met slechts een klik op je muis krijg je een handig overzicht te zien van de meest fijne aanbiedingen, persoonlijke aanbevelingen en modieuze nieuwtjes. Het meest handige van deze nieuwsbrief? Je hoeft je deur niet meer uit voor modeadvies en ook de mooiste kledingstukken heb je binnen een paar muisklikken in huis.

Winacties van Zalando

Als dat nog niet genoeg is heeft de nieuwsbrief van Zalando nog meer te bieden. Het modeketen heeft namelijk vaak leuke winacties en giveaways waarbij je als lid van de nieuwsbrief mee kunt dingen naar leuke prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flinke kortingscode, een te gekke accessoire of een trendy kledingstuk? Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrief en je ziet de voordelen snel op je beeldscherm verschijnen.