zalando app telefoon Via de app van Zalando kun je je favoriete kleding scoren in de webshop – wanneer je dat maar wilt! Het enige wat je hoeft te doen is de Zalando app op je apparaat te installeren en het shoppen kan beginnen. Er zijn twee soorten Apps, een voor Apple telefoons en een voor telefoons welke op Android werken – zoals bijvoorbeeld een Samsung telefoon. 

Hoe download ik de app?

De app van Zalando is gemakkelijk te downloaden in de Google Play Store of de Appstore. Wanneer je naar de website van Zalando gaat zie je onderaan de homepage een linkje naar de applicatie. Natuurlijk kun je ook gewoon in de Play Store of Appstore zoeken naar de Zalando app. Je herkent de officiële applicatie van Zalando aan het logo van de webwinkel met een oranje driehoek. Het downloaden van de Zalando app is volledig gratis en beschikbaar voor Apple, telefoons met Android en Microsoft telefoons. De applicatie is onder andere te downloaden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Finland, Engeland en meer.

Wat kun je met de Zalando app?

Zodra je de Zalando App hebt gedownload hebt heb je direct toegang tot de gigantische collecties van Zalando. Je selecteert het land waar je wilt winkelen en het shoppen kan beginnen. Naast de gewone collecties met nieuwe trends en producten vind je er diverse blogartikelen waar je inspiratie op kunt doen voor je eigen look. Net zoals op de website kun je bij ieder product een uitgebreide productinformatie lezen zodat je precies weet wat je aanschaft. Op de app vind je ook een aparte categorie met sale waarin je kunt profiteren van veel voordeel. De app werkt vrijwel hetzelfde als de website; wanneer je eenmaal ingelogd bent kun je rondkijken en winkelen wat je wilt. Wil je de Zalando kortingscode gebruiken? Dan kan je deze uiteraard ook in de App invullen. Dat werkt niet anders dan op de website van Zalando.

Handig en up to date

Het grote voordeel van de app van Zalando ten opzichte van de website is het feit dat je eenvoudig en snel kunt winkelen, waar je ook bent en wanneer je dat ook wilt. Zit je bij de kapper in de stoel of ben je onderweg in de trein? Je opent de applicatie van Zalando met één druk op de knop en je kunt beginnen met winkelen. Zo toegankelijk is online shoppen nog nooit geweest.