Superstofzuiger voor een mooie prijs! Met deze muisstille Bosch stofzuiger kun je favoriete muziek luisteren of een gesprek voeren térwijl je het huis aan kant maakt. Ja, heus! Je stofzuiger voor eens en altijd de mond snoeren, dat kan met de Bosch In'genius ProSilence!

Stofzuigen en TV kijken tegelijk!

Stofzuigen tijdens een spannende film, een voetbalwedstrijd op tv of de lievelingstekenfilm van je kids: je zou het voorheen niet in je hoofd gehaald hebben. Dankzij het ProSilence-ontwerp van de superstille Bosch In'genius ProSilence (Bosch In'genius ProSilence BGB8A32W) stofzuiger kan dit gewoon. Je trommelvliezen zullen je dankbaar zijn.

Het geluid komt niet boven 59 decibel uit. En je weet wat ze zeggen: stille wateren hebben diepe gronden. Zo ook deze stofzuiger. Je denkt misschien dat alle aandacht naar de stilte-eigenschap gaat, maar niets is minder waar! Dit gaat niet ten koste van prestaties. Het is de stilste Bosch stofzuiger die óók nog eens topprestaties levert. Denk aan optimale energiezuinigheid, de schone lucht die de stofzuiger uitblaast en zijn prestaties op harde vloeren zoals parket.

Niet alleen muisstil, maar ook nog een superstrak design

Zeg nou zelf. Heb je ooit zo'n strakke Bosch stofzuiger gezien? Een mooi strak design in coole, witte uitvoering. Yes please! Een stofzuiger met zulke goede looks mag je na je rondje huishouden best nog even laten rondslingeren in huis. Vind jij het ook zo vervelend om tijdens het stofzuigen steeds te moeten wisselen van stopcontact omdat je nét niet bij dat laatste stukje van de kamer komt? Precies. Dat hoeft gelukkig nooit meer dankzij het 15 meter lange bereik van deze Bosch stofzuiger. Dit zorgt ervoor dat in een keer een veel groter deel van je huis kunt stofzuigen.

Bosch BGB8A32W In'genius ProSilence
Bosch BGB8A32W In'genius ProSilence

Vier jaar aan gratis stofzakken

Stofzuigerzakken shoppen is nou niet bepaald een aankoop waar jij enthousiast van wordt. Dat hoeft gelukkig ook niet als voor 1 maart 2018 een Bosch In'genius ProSilence stofzuiger koopt. Je krijgt dan maar liefst 16 stofzakken cadeau. Hiermee kun je wel vier jaar (!) mee vooruit!

Krachtig én zuinig dankzij de Quattro Power-motor

Bosch maakt al jarenlang stofzuig-kampioenen in Duitsland. Na uitgebreide tests en prototypes kwam de innovatieve Quattro Power-motor tot leven. Deze stofzuigermotor is speciaal zo ontworpen dat hij superkrachtig is, maar ook bijzonder weinig energie verbruikt. Optimale zuigkracht + minimaal energieverbruik = ideale combinatie.

Bosch In'genius ProSilence: Lucht komt er zelfs schoner uit

Veel woorden hoeven we er niet vuil aan te maken. Deze stofzuiger maakt niet alleen schoon maar is zelf ook schoner dan schoon. Het apparaat heeft namelijk een luchtfilter die ervoor zorgt dat lucht er schoner uitkomt dan het erin ging. Score!

Vijf liter stof? Geen probleem voor deze Bosch stofzuiger

De meeste stofzakken zijn vol bij 2 of 3 liter stof. De Bosch In'genius ProSilence stofzuiger niet, deze heeft een stofzak met een inhoud van maar liefst 5 liter! Zo kun jij lekker lang door zonder de stofzak te moeten vervangen.

– dit artikel is geschreven in samenwerking met Bosch –