Draadloos dimmen duur en ingewikkeld? Welnee! Het installeren van een Philips Hue-armatuur of dim-setje is secondenwerk. En daarna kun je naar hartenlust dimmen met de meegeleverde afstandsbediening! Ook als je geen smart home hebt of wilt. Lezen, concentreren, ontspannen en revitaliseren: voor ieder moment van de dag is er een lichtrecept. Het allermooiste? Dat zijn misschien wel de stijlvolle Hue-armaturen. Nu verkrijgbaar bij Lampenlicht met gebruik van een kortingscode van 5% korting op je bestelling. Gebruik hiervoor de code 05-L&L-OUT-2020 en kijk even naar de voorwaarden op de site van Lampenlicht

Hue geeft nieuwe dimensie aan dimmen

Tuurlijk, het is geweldig als je met een app fantastische lichtschema’s op alle lampen in je huis kunt activeren. En dat is óók mogelijk met Philips Hue, waarover later meer. Maar hoe heerlijk is het als jij (of wie dan ook) gewoon een afstandsbediening kunt pakken om het licht te dimmen in je favoriete wittint?

Philips-Hue-4-fx

Philips-Hue-4-fx

 

 

Afstandsbediening en wandschakelaar in één

Koop je een Hue White Ambiance-armatuur, dim kit (afstandsbediening + een Hue White-lamp) of light recipe kit (afstandsbediening + een Hue White Ambiance-lamp)? Dan krijg je deze afstandsbediening (de ‘dim switch’) er meteen bij.

Met de vier knoppen op de dim switch kun je de lamp aan, uit, feller of donkerder zetten. Ben jij – of is je partner – zo’n type dat altijd de afstandsbediening kwijt is? Geen nood. De dim switch is magnetisch en er zit een plakstrip aan, waardoor je ‘m altijd gemakkelijk in de houder aan de muur kunt hangen. Simsaladim: het is nu een wandschakelaar. Nog zo’n stukje magie: als je wilt, kun je tot wel tien lampen tegelijkertijd bedienen met één dim switch.

Philips-Hue-6-fx

Altijd mooie verlichting

Het is bewezen dat licht invloed heeft op zowel onze stemming als ons gedrag. Met de White Ambiance-peertjes kun je kiezen voor verschillende ‘lichtrecepten’, zoals Philips het noemt. Die wittinten zijn speciaal ontworpen voor verschillende momenten van de dag. Koel, helder wit daglicht bijvoorbeeld verfrist lichaam en geest en geeft daardoor energie. Fijn afgestemd helder wit licht helpt je te concentreren. En met een zachte gloed van wit licht kom je heerlijk tot rust na een lange dag.

Een schitterende armatuur voor íedere ruimte

Voor de badkamer, woonkamer of keuken? Als hanglamp, tafellamp, plafondlamp of spot? De White Ambiance-armaturen met meegeleverde dim switch zijn er in alle soorten, maten en kleuren. De tafellampen Wellness en Wellner brengen bijvoorbeeld instant sfeer in iedere woon- of slaapkamer. De Pillar-opbouwspot is even stijlvol als functioneel. En de plafondlampen Cher en Being zijn ware blikvangers, in welke wittint jij ze ook dimt.

Hue: ’s werelds meest connected verlichting

Heb jij het licht gezien en wil je het groter aanpakken dan alleen dimmen? Binnen Philips Hue, ’s werelds meest connected verlichtingssyteem, kun je naar hartenlust upgraden. Sluit je bijvoorbeeld een Hue Bridge aan? Dan maak jij je verlichting ‘smart’ en kun je de Hue-lampen voortaan bedienen met je smartphone of tablet. Daardoor kun je onder meer genieten van op maat gemaakte lichtscènes. Ook kun je je verlichting koppelen met andere smart home-apparatuur, zoals slimme speakers, rookmelders en thermostaten.